31.08.20

Boek Food Design Katja Gruijters

Weten wat je eet? In het boek Food Design van Katja Gruijters lees je over de consumptie, industrie en duurzame ontwikkeling van ons dagelijks voedsel. Een geïntegreerd verhaal over teveel suiker in je eten, insecten, nieuw kleinvee, over recycle-restaurants en over wat er mis gaat in de voedselketen. Want een ongebalanceerd dieet van feiten, meningen, en fabels voedt onze opvattingen over eten. Katja Gruijters onderzoekt in dit boek al experimenterend ons eetgedrag en onze eetcultuur. Ze presenteert 35 projecten, events en producten tegen de achtergrond van de huidige ontwikkelingen in de rumoerige wereld van voeding. Met dit prachtig geïllustreerde boek wil ze iedereen die om voedsel geeft, inspireren tot betrokkenheid bij de fascinerende wereld van food creation. Het boek is geschreven door Ed van Hinte. Louise Fresco, landbouw- en voedseldeskundige, schreef het voorwoord. De bijzondere vormgeving is van Studio Renate Boere.

Te bestellen bij o.a. bol.com.

Naar boven