25.08.25
25 jaar Studio Katja Gruijters: terug naar de essentie
Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Katja Gruijters unieke foodconcepten voor de cultuursector en het bedrijfsleven. Met als kernwaarde educatie; het ontwikkelen van workshops voor studenten en professionals – nationaal én internationaal.
Nu, na meer dan 25 jaar fooddesign, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk waarin opruimen, loslaten en ruimte maken centraal staan. We nemen afscheid van de studiolocatie in De Steeg. Katja gaat haar jarenlange ervaring in fooddesign verder inzetten voor verdieping, doorgeven en (nieuwe) samenwerkingen.
Een nieuwe fase: delen, verbinden en inspireren
Met 25 jaar aan ervaring, kennis en verzamelde verhalen, zet Katja de volgende stap. Ze laat haar studio los en vaart verder op haar ervaring.
Katja is beschikbaar als gastdocent, workshopleider of innovatiestarter in Nederland en het buitenland. Ze ontwikkelt inspirerende werkvormen voor studenten, professionals en organisaties die willen vernieuwen op het gebied van voedsel, duurzaamheid en gezondheid.