Workshop Mosterd - november 2019
 
Doesburg staat bekend om haar mosterd. In deze workshop malen we op authentieke wijze mosterd, met een metalen bol in een schaal van hout. Maar we gaan ook op zoek naar nieuwe toepassingen. Via de mosterdplant werpen we een nieuw licht op de familie van de Brassicaceae. De workshop vindt plaats in november 2019. Datum en locatie volgen. Wil je een seintje ontvangen wanneer de aanmelding voor deze workshop van start gaat? Laat dan je gegevens achter. 

Workshop Vlees Noch Vis (op aanvraag)
 
Waarom eten we zoveel vlees terwijl er zoveel smakelijke alternatieven zijn? Tijdens de FOOD DESIGN workshop Protein, maak je kennis met de diverse alternatieven van een variëteit aan bonen, zeewier, insecten tot en met lupine. Ontdek de alternatieven voor de toekomst en ontwikkel een krachtig concept in teamverband!

Voor wie?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in Food Design. Min. 10, max. 15 personen. 


Food Design workshop (op aanvraag)
 
Wat?
Katja Gruijters was Nederlands eerste Food designer. Als expert in haar vakgebied deelt ze haar inspiratie op het gebied van food, trends en design.

Voor wie? 
Bedrijven en organisaties die interesse hebben in verduurzaming en de rol van food design daarin willen ontdekken. 

Is een workshop iets voor u bedrijf neem dan gerust contact met ons op. Minimaal 10, maximaal 15 personen. 

Workshop Zero Waste (op aanvraag)
 
Waarom is het weggooien van eten vanzelfsprekend? Hoe kunnen we voedselverspilling uit het bedrijfsleven voorkomen en welke creatieve inventieve oplossingen kunnen we hiervoor ontwikkelen? Leer meerwaarde geven aan food waste en ontwikkel een krachtig idee-concept in teamverband! 

Voor wie?
Voor  bedrijven, (facilitair) managers,  chefs, productontwikkelaars, communicatiespecialisten, voedingsmiddelentechnologen en leveranciers. Min. 10, max. 15 personen. Interesse? Neem contact op. 
  •